Velünk pihenik ki az otthonteremtés fáradalmait

2018. november 22.

Őszi akciós kampányunk keretében ismét egy nyereményjátékot hirdettünk az újHÁZ Centrum országos építőanyag kereskedelmi hálózat telephelyein vásárlók között, melynek fődíja egy félmillió forint értékű utazási utalvány volt.


A 2018. szeptember 7-én meghirdetett nyereményjátékunkban az vehetett részt, aki őszi akciónk ideje alatt (2018. szeptember 07 – október 20.) az újHÁZ Centrum bármelyik telephelyén, bármekkora összegben vásárolt, kitöltötte nyereményszelvényünket, majd bedobta azt a kihelyezett nyereményládába.

Október 30-án tartottuk a sorsolást, amelynek keretében a szerencsés nyertes az Etyeki Tüzép Kft. telephelyünk egyik törzsvásárlója lett: Páhi Attila Etyekről!

"A tavaszi nyereményjátékhoz hasonlóan ismét felcsillant a versenyszellem vásárlóink körében és lázasan töltögették ki a szelvényeket abban a reményben, hogy megnyerhetik a nagy értékű utazást" - mondja Demkó István, az Etyeki Tüzép Kft. ügyfélszolgálati vezetője, aki hozzátette: nemcsak Etyeken, hanem országosan is hatalmas sikert aratott a játék. "Közel 1000 nyereményszelvény landolt a ládákban országszerte, így nagy öröm számunkra, hogy telephelyünk egyik kedves vásárlója és családja lett végül a győztes."

Nyertesünk november közepén át is vehette nyereményét, a bruttó 500 ezer forintos Neckermann utazási utalványt pedig a tervek szerint egy családi ausztriai kirándulásra fordítják majd.

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább