Újház Centrum
0

Karrier

Cégvezetői asszisztens - Győr

Erősséged az önálló gondolkodás és a pro-aktív feladatvégzés? Szereted, ha a napjaid mozgalmasak? Sikerként éled meg, ha bíznak adminisztrációs és szervezési készségedben? Szeretnél belelátni egy részvénytársaság irányításába? Fontos számodra, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből? Ha így van, Téged keresünk!

Tovább

Cikktörzs adminisztrátor - Tényő

Erősséged a pontos és önálló feladatvégzés, a kommunikáció? Szereted, ha a napjaid mozgalmasan telnek? Fontos számodra, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből? Ha így van, Téged keresünk!

Tovább

Értékesítési asszisztens - Budapest

Erősséged az önálló gondolkodás és a pro-aktív feladatvégzés? Szereted, ha a napjaid mozgalmasak? Sikerként éled meg, ha bíznak adminisztrációs és szervezési ügyességedben? Fontos számodra, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből?
Ha így van, Téged keresünk!

Tovább

Beszerző - Tényő

Erősséged az önálló gondolkodás és a pro-aktív feladatvégzés? Szereted, ha a napjaid mozgalmasak? Sikerként éled meg, ha bíznak tárgyalási készségedben, szervezési ügyességedben? Motivál, ha stratégiai feladatokkal bíznak meg? Fontos számodra, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből?
Ha így van, Téged keresünk!

Tovább

Operatív beszerző - Budapest

Erősséged az önálló gondolkodás és a pro-aktív feladatvégzés? Szereted, ha a napjaid mozgalmasak? Sikerként éled meg, ha bíznak szervezési ügyességedben? Motivál, ha stratégiai feladatokkal bíznak meg? Fontos számodra, hogy minőségi, pontos munkát adj ki a kezedből? Ha így van, Téged keresünk!

Tovább

Beszerzési asszisztens - Budapest XI. kerület

Erősséged az önálló gondolkodás és a pro-aktív feladatvégzés? Szereted, ha a napjaid mozgalmasak? Sikerként éled meg, ha bíznak adminisztrációs és szervezési ügyességedben? Feldob, ha nehéz feladatokkal bíznak meg? Fontos számodra, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből? Szeretnél olyan munkakörnyezetben dolgozni, amelyről a minőség és az igényesség szó jut elsőként az eszedbe? Szívesen kipróbálnád, mire vagy képes magas elvárások mellett? Ha így van, Téged keresünk!

Tovább

Beszerzési adminisztrátor - Budapest

Szereted, ha a napjaid mozgalmasak? Sikerként éled meg, ha bíznak adminisztrációs és szervezési ügyességedben? Fontos számodra, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből?
Ha így van, Téged keresünk!

Tovább