Új játékokkal bővült a Heim Pál játszótere

2018. szeptember 4.

Az újHÁZ Centrum adományozott kültéri játszóházat és játékokat a kórház alapítványának.


Az újHÁZ Centrum ”Jót tenni jó” kampányának részeként kültéri játszóházat, játékokat és foglalkoztató füzeteket adományozott a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványnak. A 2018. szeptember 3-i átadón Smrcz Ervin, az alapítvány elnöke és Huszár Mónika, a kórház gazdasági igazgatója vett részt. Az újHÁZ Centrum hálózatát Dr. Rázsóné Szórády Csilla cégvezető és az Új Ház központ néhány munkatársa képviselték, akik az átadás előtt saját maguk szerelték össze az újHÁZikót. Az eseményen jelen volt Szekeres Nóra is, aki az országos építőanyag-kereskedelmi hálózat „Jót tenni jó” kampány egy másik kezdeményezésének, a Pöttöm Fürdő Programnak a nagykövete.

„Évek óta keressük a lehetőségeket arra, hogyan gyarapíthatjuk jótetteinket. Mindeközben nagyon odafigyelünk rá, hogy ott segítsünk a kis közösségeknek, ahol igazán szükséges. Most mindannyian azt érezzük, hogy a játékok a lehető legjobb helyre kerültek. Reméljük, adományunkkal másokat is ösztönzünk a közösségi összefogásra” – mondta Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Centrum cégvezetője.

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben évente mintegy 37 ezer fekvőbeteg és több mint 500 ezer járóbeteg ellátására, gyógyítására kerül sor. A kórházban működik többek között Magyarország egyetlen gyermek bőrgyógyászati, ortopédiai, szemészeti, urológiai és gyermek toxikológiai osztálya. „Nagyon sokan megfordulnak nálunk, és a gyerekeket a legjobb szakmai tudásunk szerint igyekszünk gyógyítani. A kis betegek felépülésében ugyanakkor rendkívül sokat számít, hogy milyen környezet veszi körül őket. A játszótér például az egyik legfontosabb »kiegészítő terápia« a kicsik mielőbbi gyógyulása érdekében” – emelte ki Huszár Mónika.

„Ezúton is szeretnénk megköszönni az újHÁZ Centrumnak, hogy gondoltak a gyerekekre és az alapítványra, a központ dolgozóinak pedig azt, hogy időt szántak az összeszerelésre. Minden segítségnek nagyon örülünk” – tette hozzá Smrcz Ervin.

Az újHÁZ Centrum a társadalmi felelősségvállalás jegyében „Jót tenni jó” címmel indított kampányt 2016-ban. Az építőanyag-kereskedelmi vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet: országos hálózata a lokálpatriotizmus és az emberségesség jegyében milyen jó ügyek mellé áll. Így kívánnak másokat is motiválni arra, hogy közösségük aktív tagjaként tisztelettel és segítő szándékkal forduljanak egymás felé.

Töltse le Ön is az újHÁZ Centrum foglalkoztató könyvét az alábbi linkről: 
ITT

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább