Nyereményutazás? AZ IS VAN!

2018. szeptember 3.

Az újHÁZ Centrumban minden építőanyagot megtalál ahhoz, hogy megvalósíthassa álmai otthonát, legyen szó építkezésről vagy felújításról. Sőt, a széles választék mellett szakértő segítséggel, 3D-s tervezéssel, inspiráló ötletekkel és házhozszállítási lehetőséggel is várjuk Önt!


Keresse most őszi akciós ajánlatunkat telephelyeinken, és vegyen részt nyereményjátunkban!

Vásároljon az újHÁZ Centrum telephelyén bármilyen összértékbentöltse ki a nyereményszelvényt, majd dobja be a kihelyezett nyereményládákba és vegyen részt a sorsoláson!

A fődíj egy bruttó 500 000 Ft értékű Neckermann utazási utalvány, amely 1 évig váltható be a Neckermann utazási irodákban tetszőlegesen, értéknek megfelelő utazásra!

Sorsolás időpontja:

2018. október 30.

Őszi akciónk időtartama:

2018. szeptember 7. – október 20.

Szabályzat: http://bit.ly/UH_utazas

További híreink

Az Antao Kollekció: Harmatcsepp inspirálta tökéletlenség a Villeroy & Boch fürdőszobájában

A reggeli séta az erdőben sokak számára a nyugalmat és a harmóniát jelenti. A friss levegő, a csend és a természetes világosság mindenkit feltölt, és segít megtalálni a szellemi kiegyensúlyozottságot. Mostantól az Antao kollekcióval ez az érzés átültethető a fürdőszobába is. A kaschkasch tervezőpáros munkája révén a Villeroy & Boch egy új és lenyűgöző fürdőszobai kollekciót mutatott be, amely tökéletesen megidézi az erdei séták nyugtató hangulatát.

Tovább