Pénzvisszatérítés Porotherm téglákra!

2023. június 16.

Vásároljon 2023. április 24. és július 31. között minimum 22, maximum 60 raklappal egyes Porotherm tégláinkból* Wienerberger direkt kiszállítással, és vásárlása után igényeljen vissza 75.000 Ft-ot! A termékeket keresse az Újház kereskedéseiben!


Pénzvisszatérítés Porotherm téglákra!

Vásároljon 2023. április 24. és július 31. között minimum 22, maximum 60 raklappal egyes Porotherm tégláinkból* Wienerberger direkt kiszállítással, és vásárlása után igényeljen vissza 75.000 Ft-ot!

Regisztráljon a wienerberger.hu/akciok oldalunkon, és töltse fel a vásárláshoz tartozó számlát és szállítólevelet a visszatérítéshez.

A tégla az energiahatékony építés meghatározó része: amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla házunknak olyan eleme, melyet később nem lehet kicserélni. A Klíma- és Okostéglák garantálják a kiemelkedő hőszigetelő képességet, így a további hőszigetelőanyagra fordított költség akár teljes egészében megspórolható. 
A tégla fejlődése manapság sem állt meg. Ahogy eltűnt a habarcs a függőleges elemek kapcsolódásánál, úgy a korszerűbb falazási módszereknél már szinte teljesen eltűnt a habarcs a vízszintes fugából is. Ezt a Profi technológia teszi lehetővé. Lényege, hogy a téglák a felfekvő felületükön síkra csiszolva kerülnek ki a gyárból, így azok, mint két asztallap, nagyon pontosan egymásra helyezhetők az egymás után következő sorokban.

Töltse fel a vásárláshoz tartozó számlát és szállítólevelet most!

https://www.wienerberger.hu/akciok.html

A termékeket keresse az Újház kereskedéseiben! 

https://ujhaz.hu/kereskedesek

*Nem jár pénzvisszatérítés a Porotherm Thermo termékcsalád, az 50 X-therm Rapid (Dryfix) tégla, a 38 N+F tégla, a 38 Pince falazóelem, az AKU Z, illetve a falazati kiegészítő termékek után.