Újház Centrum
0

Hírek

Tudatos tervezéssel a fenntartható otthonért!

A fenntarthatóságot ma már az élet minden területén szem előtt kell tartanunk, nincs ez másképp otthonunk kialakításánál sem. Főként, hogy a környezetbarát megoldások a legtöbb esetben gazdaságosak is, nem is beszélve az általuk elérhető állami támogatásokról. Ebben a cikkben olyan tippeket gyűjtöttünk össze, melyek hozzásegíthetnek egy fenntartható otthon létrehozásához, akár átalakítást, felújítást vagy építkezést tervezel.

Tovább

Megérkezett a téglák X generációja!

Az elmúlt időszakban a hőszigetelési kérdések egyre lényegesebb és fontosabb szerepet töltenek be az építőiparban. A házak, épületek, ingatlanok határoló elemeit gyártó vállalatoknak ezekre az igényekre meg kell találniuk a válaszokat, s fejlett, a kor technológiáját maximálisan kihasználó termékeket kell kínálniuk a vásárlók számára. A Wienerberger – a Porotherm téglák gyártójaként - szintén erre fókuszált az új Porotherm X-therm téglacsalád megalkotása során.

Tovább

VÁLLALATUNK 2021-BEN IS BUSINESS SUPERBRANDS-DÍJAS!

Idén tizennegyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat. A független szakemberekből álló – jelenleg 20 tagú – zsűri pedig már 11 éve találja méltónak az újHÁZ Centrumot az elismerésre.

Tovább

újHÁZ Akadémia

Az újHÁZ Centrumnál saját belső képzési rendszer biztosítja a kollégák szakmai fejlesztésével a minél magasabb minőségű ügyfélkiszolgálást

Tovább

A gödi újHÁZ Centrum Piramis Építőház ismét a legjobbak között!

Innováció és ügyfélélmény. Talán ez a két fogalom fogja meg legjobban azt a törekvést, mellyel az újHÁZ Centrum hálózatának minden tagja igyekszik kiemelkedni az építőanyag kereskedések mezőnyéből. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy idén szervezetünk gödi tagja, az újHÁZ Centrum Piramis Építőház a BIX – Legjobb ügyfélélmény díjának elnyerése révén ismét megmutathattuk, mennyire komolyan vesszük az aranyszabályt, miszerint mindig az ügyfél az első.

Tovább

A magyarok felének fontos, hogy fenntartható otthont teremtsen!

A zöld építési megoldásokat a lakosság 82 százaléka költségesnek tartja, mégis több mint felük számára hangsúlyos szempont a környezettudatosság építkezéskor, felújításkor – derül ki az újHÁZ Centrum legfrissebb reprezentatív kutatásából*. A hazai építőanyag-kereskedelmi hálózat felmérésében többek között arra is rávilágított, melyek a legnépszerűbb fenntartható építészeti-, illetve energetikai megoldások, mit gondolnak a magyarok azok anyagi megtérüléséről, mennyire tartják őket környezetbarátnak és tisztában vannak-e az ezekre lehívható állami támogatásokkal.

Tovább