Újház Centrum
0

Karrier

Szenior konyvelo

A hazai tulajdonú, 25 éve sikeresen működő, fejlődésorientált újHÁZ építőanyag kereskedelmi hálózat győri gazdasági csapatába keresünk új munkatársat SZENIOR KÖNYVELŐ munkakörbe.

Tovább

Szenior BI riportfejlesztő

Az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport jelentős előrelépést tervez adattárház és a rá épülő szolgáltatások kapcsán. Adataink vannak, most érkezett el a riportok ideje! Ha szeretsz vizuális élményt adni, jónak tartod magad benne, tudásodat szívesen megosztod másokkal is, jelentkezz SZENIOR BI RIPORTFEJLESZTŐ munkára.

Tovább

Riportfejlesztő diák

Az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport jelentős előrelépést tervez adattárház és a rá épülő szolgáltatások kapcsán. Adataink vannak most érkezett el a riportok ideje! Ha szeretsz vizuális élményt adni, jónak tartod magad benne, jelentkezz RIPORTFEJLESZTŐ DIÁK munkára.

Tovább

Kategória menedzser asszisztens

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a budapesti központba új KATEGÓRIA MENEDZSER ASSZISZTENS kollégánkat, aki felköveti a termékink paramétereinek változását és adminisztrációban frissen tartja az adatokat.

Tovább

IT üzemeltetési csoportvezető

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a győri és/vagy budapesti informatikai csapatába új IT ÜZEMELTETÉSI CSOPORTVEZETŐ kollégánkat, aki az informatikai szolgáltatásokban magasfokú ismeretekkel rendelkezik és szívesen vezetné díjnyertes, munkájukban szorgalmas és alázatos csapatunkat.

Tovább

IT Rendszerszervező

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a budapesti informatikai csapatába új IT RENDSZERSZERVEZŐ kollégánkat, aki az üzleti igényeket IT megoldásokkal tudja segíteni.

Tovább

Cikktörzs rendszerszervező

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a központba új munkakörre TERMÉK-ADATBÁZIS RENDSZERSZERVEZŐ kollégánkat, aki a gondoskodik nagyméretű, az iparág legmagasabb fejlettségű termékadatbázisának naprakészen tartását támogató üzleti és informatikai folyamatok fejlesztéséről.

Tovább