Újház Centrum
0

Karrier

Vectory ERP rendszertámogató

A hazai tulajdonú, több, mint 20 éve sikeresen működő, fejlődésorientált újHÁZ Építőanyag Nagykereskedelmi hálózat budapesti Informatikai csapatába keresünk új munkatársakat Vectory ERP rendszertámogató munkakörbe.

Tovább

IT alkalmazásszakértő - Budapest

DevOps és Architect feladatokat ellátó új kollégánkat keressük az IT csapat erősítésére!
Ha szereted a kétkezi fejlesztési / üzemeltetési munkát, de emellett szeretsz architektúrális szinten is tervezni, akkor mindenképpen olvasd tovább ezt az állásajánlatot! Dolgozzunk és gondolkodjunk együtt az Újház Centrum informatikai megoldásain és jövőjén!

Tovább

Kategória menedzser asszisztens

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a budapesti központba új
KATEGÓRIA MENEDZSER ASSZISZTENS kollégánkat, aki felköveti a termékeink paramétereinek változását és adminisztrációban frissen tartja az adatokat.

Tovább

HR GENERALISTA

Mi, mint az újHÁZ építőanyag kereskedelmi hálózat központja, folyamatos fejlődésünk biztosítása és az újabb kihívások sikeres kezelése érdekében keressük bővülő csapatunkba leendő HR GENERALISTA munkatársunkat.

Tovább

Szenior konyvelo

A hazai tulajdonú, 25 éve sikeresen működő, fejlődésorientált újHÁZ építőanyag kereskedelmi hálózat győri gazdasági csapatába keresünk új munkatársat SZENIOR KÖNYVELŐ munkakörbe.

Tovább

Riportfejlesztő diák

Az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport jelentős előrelépést tervez adattárház és a rá épülő szolgáltatások kapcsán. Adataink vannak most érkezett el a riportok ideje! Ha szeretsz vizuális élményt adni, jónak tartod magad benne, jelentkezz RIPORTFEJLESZTŐ DIÁK munkára.

Tovább

IT Rendszerszervező

Mi, az újHÁZ építőanyag kereskedelmi cégcsoport munkatársai keressük a budapesti informatikai csapatába új IT RENDSZERSZERVEZŐ kollégánkat, aki az üzleti igényeket IT megoldásokkal tudja segíteni.

Tovább
12