Négy éve született stratégiája negyedik üzletét is sikeresen indította be a Merkbau

2022. május 23.

Május 6-án a bajai újHÁZ Centrumban megnyitott a Merkbau Zrt. új csempe-szaniter és fürdőszoba szalonja.
A 400 négyzetméteres bemutató a legkülönbözőbb szaniter és burkolati termékeket vonultatja fel, elsősorban európai gyártóktól.


A beruházáshoz kapcsolódó stratégiát négy évvel ezelőtt határozta meg a társaság.

Eszerint az általános építőanyagkereskedelem mellett, illetve a nyílászáró értékesítésen túlmenően új portfolióként a hideg-és melegburkolati, illetve szaniter termékek értékesítésében látja a megújulás és fejlődés lehetőségét a magyar építőpari vállalat.

Az újHÁZ Centrumhoz 2004-ben csatlakozott Merkbau Zrt. 2018-as kecskeméti és 2019-es kiskunhalasi és szegedi áruházak nyitását követően most 2022-ben a bajai csempeszalonban is szélesre tárta kapuit a vásárlók előtt.

A hiánypótló fejlesztést az indokolja, hogy Baján és annak agglomerációjában a vevői és kivitelezői visszajelzések alapján szükségessé vált egy olyan üzlet nyitása, amelyben széleskörben elérhető csempe- és padlólapok, melegburkolatok és szaniterek mutathatók be. Ezzel a beruházással teljessé válhat a termékek lefedettsége a déli országrészben, az építőanyag és a nyílászáró kereskedelemmel kéz a kézben járva.

A Merkbau az új szalonja minden vevői igény kiszolgálását megcélozza, hiszen a projekt területen elvárt műszaki megoldások mellett a lakberendezők és a belső építészek igényeit is kiemelten támogatja, továbbá több olyan termék is megtekinthető a centerben, amit most először mutatnak be a hazai piacon ebben a formában.

Helyet kapott egy Magyarországon elsőként megtervezett és kiállított, színes printtel ellátott, egyedi „Walk In fal”, melyre egy a térbe betervezett fali dekor burkolat mintája került egyedi szerkesztésben.

Ugyanakkor a trendteremtő és újgenerációs színes csaptelepek, illetve fekete kabintermékek mellett a lengyel Elita legújabb tükör kollekcióját is bemutatják, több különleges modell prezentálásával, melyhez a kivételesnek számító Fap olasz lapok szolgáltatják a hátteret.

A burkolatok választékában a kicsi és az óriás méret is szerepel, ugyanakkor a termékek felületében, árnyalataiban is a legkülönbözőbb design érhető el.

A fürdőszobai és wellness termékek terén maximális feltöltődési élménnyel, ideális helykihasználási és tér kialakítási ötletek bemutatásával lettek betervezve a mai modern trendeknek megfelelően, különleges burkolatokkal kombinálva.

Merkbau Fürdőszobaszalon Baja

Cím: 6500 Baja, Keleti krt. 45/B.

https://merkbaukereskedelem.hu/epitocentereink/epitocenter-baja/furdoszobaszalon/

https://www.facebook.com/merkbaukereskedelem