Ismét díjazták az újHÁZ Centrumot!

Ismét díjazták az újHÁZ Centrumot!

2017-ben nagyon erős volt a márkák versenye a Magyar Brands díjért, rekordszámban érkeztek be a pályázatok. A MagyarBrands kutatócsoportja által vizsgált márkák száma is emelkedett - mindennek eredményeképp az idei évben 5 százalékkal magasabb lett a díjazási ponthatár az előző évhez képest, ezét nagy örömünkre szolgált, hogy a Szakmai Bizottság döntése alapján az újHÁZ Centrum továbbra is KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

 

A MagyarBrands immáron nyolcadik éve díjazza a hazai márkák közül a legeredményesebbeket, legkiválóbbakat. A program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született, vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

 

A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A MagyarBrands rendkívül komplex díj: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben.

 

„Kiemelkedő eredménynek tartjuk, hogy az elmúlt években számos rangos díjat bezsebelhettünk, illetve azt, hogy egy helyi (győri) kezdeményezésből az építőanyag-kereskedelmi piac elismert és meghatározó, országos szereplőjévé váltunk. A díjak és elismerések a tovább haladásra késztetnek minket, hiszen tudjuk, hogy csak a folyamatos fejlődésbe fektetett energia jár hosszú távú eredményekkel, az elmúlt húsz év bővülése pedig jó alapot ad arra, hogy vásárlóink és beszállító partnereink megelégedettsége mellett tovább növekedve érjünk el sikereket.” – nyilatkozott Dr. Rázsóné Szórády Csilla, cégvezető.