VÁLLALATUNK 2021-BEN IS BUSINESS SUPERBRANDS-DÍJAS!

2021. augusztus 6.

Idén tizennegyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat. A független szakemberekből álló – jelenleg 20 tagú – zsűri pedig már 11 éve találja méltónak az újHÁZ Centrumot az elismerésre.


A Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. A Bisnode adatbázisa, illetve a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásai alapján létrejövő, mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint az olyan, kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, és kiemelkedő a hazai kommunikációs, valamint márkaépítési gyakorlatuk.

Az újHÁZ Centrum több mint egy évtizede – idén 11. alkalommal – érdemli ki a Business Superbrands díjat. Az elismerést odaítélő bizottság az ágazat megbecsült szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

 „Családias alapokon nyugvó, professzionális, országos építőanyag-kereskedelmi hálózatként küldetésünknek érezzük, hogy a gondtalan otthonteremtés mellett széles termékkínálatot és elvárásokat felülmúló szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink számára. Megbízható szakértőként feladatunk az időtálló, fenntartható és korszerű épületek létrejöttének támogatása. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy partnereink számára is a legjobb feltételeket biztosítsuk, éppen ezért nagy megtiszteltetés számunkra, hogy idén is elnyerhettük a Business Superbrands díjat” – hangsúlyozta Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Centrum vezérigazgatója.