Hazánkban egyedülálló, széles kínálatot bemutató Ötletpark

2021. december 10.

Alapos tervezési és kivitelezési folyamatot követően idén ősszel megnyitott az újHÁZ Centrum tagvállalatának, a Új Ház Centrum Bau Star 98 Kft-nek első – hazánkban egyedülálló – Ötletparkja Tökölön. A 26 egyedi bemutatóházat és térkősétányt magába foglaló kültéri részleg célja, hogy a teljes magyarországi tetőfedő szortiment és annak kiegészítő részei, a különböző homlokzatok és hőszigetelési rendszerek, illetve a nyílászárók és térkövek szemléltetésével ötleteket nyújtson az újonnan építkezők és felújítást tervezők számára.


2012-ben – az Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft. értékesítési vezetőjének, Csordás Tibornak köszönhetően – megszületett egy rendhagyó koncepció, mellyel egy 2600 m2-es területen 26 darab méretarányos bemutatóház kicsinyített mása és egy térkősétány várja a vásárlókat. Az épületeket külső szakértő bevonásával, 10 típusterv alapján, a különböző tetőtípusokat és-síkokat figyelembe véve készítették el.

Az Ötletpark legfontosabb célja, hogy teljes képet mutasson az egyes építőanyagokról és vizuális támogatást nyújtson az építkezni, felújítani vágyók számára. Az érdeklődők egy sétányon végighaladva, 2600 m2-nyi területen tudják megtekinteni 26 darab méretarányos bemutatóház kicsinyített másán az egyes épületek teljes szerkezeti felépítését – többek között a tetőfedő szortimentet és annak kiegészítő részeit –, a különböző homlokzatokat és hőszigetelési rendszereket rétegrend alapján, a nyílászárókat és azok beépíthetőségét, valamint az aktuális cserépkínálatot. Mindemellett egy térkősétányon tekinthetik meg az érdeklődők a kültéri térburkolási lehetőségeket

A vásárlók különleges termékeket, például a cserépből kialakított zárt vápát, az ökörszem – másnéven Napóleon – ablakot, a Cedrál homlokzati burkolatot, a Leier Durisol rendszert, illetve a Velux napelemes működtetésű ablakát és redőnyét is megnézhetik. Az Ötletpark választéka folyamatosan frissül, így többek között a barkácsrészleg és a fürdőszobaszalon kültéren bemutatható termékei is helyet kapnak majd.

A választás megkönnyítése érdekében a teljes műszaki leírás megtalálható az építmények előtti részletes információs táblán, sorszám alapján pedig a https://www.baustar98kft.hu/otletpark oldalon minden termék könnyen azonosítható. Mindezek mellett pedig egy QR kód is segíti az ajánlatkérési folyamatot.

A megvalósításhoz a piac számos meghatározó építőanyagforgalmazójával – többek között a Bramac, a Xella, a Zambelli, a Leier, a Wienerberger-Tondach, a Masterplast, a Terrán, a Schiedel, a Fabrostone-Azurro, a Velux, az IKO, a Cotto Possagno, a Creaton, a Delta, a Henkel és a Rigips munkatársaival is – felvették a kapcsolatot, és az ő segítségükkel kelt életre ez a nagyszerű koncepció.

Érdemes felkeresni az Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft. Ötletparkot Tökölön, a Csépi út 2644/10. hrsz szám alatt!

További információk: https://www.baustar98kft.hu/otletpark