Design és komfort találkozása

2022. január 11.

Tökéletes zuhanyzási élmény a GROHE Euphoria SmartControllal!


A GROHE műszaki, innovációs és tervezési tevékenységének köszönhetően világszerte sok fürdőszobában képviseli a német minőséget. A cég hálózatához tartozó összes gyár precíziós gyártástechnológiát alkalmaz az alapítás óta elvárt szigorú minőségi normák teljesítése érdekében. A GROHE így garantálni tudja, hogy termékei szakszerű kivitelezés és funkcionalitás szempontjából a legmagasabb igényeket is kielégítsék. 

A márka alapítása óta élen jár a technológiai fejlesztés, a minőség, a dizájn és a fentarthatóság terén. Napjainkban a környezettudatosság kiemelkedő szerepet kapott a mindennapi életben is, ezért a cég számára fontos, hogy a vízre ne csak mint erőforrásra tekintsenek. Ennek szellemében készítik termékeiket a legújabb technológiákkal biztosítva az élvezetes fürdőszobai perceket.

Euphoria SmartControl: egy lépés a minőségi zuhanyzásért

Az innovatív zuhanyvezérlő lehetővé teszi a vízsugár erősségének, hőmérsékletének és a szórásmintának a könnyed beállítását, valamint az egyszerű váltást a kézi vagy a fejzuhany funkciói között a még személyreszabottabb élmény érdekében.

Egyetlen gombnyomással kezébe veheti az irányítást akár a nyári eső frissítő érzésére vágyik, akár erős masszírozó vízsugárra egy hosszú napot követően. A finom cseppek simogatják a bőrét, de akár a legnagyobb vízerőséget is kiválaszthatja hozzá, az ön kezében van az irányítás. Ráadásul ha egyszerre szeretné a fej- és a kézizuhanyt használni, az Euphoria SmartControllal ezt is megteheti!

Takarékosság mesterfokon

Az innovatív GROHE SmartControl rendszerével akár „ECO” módban is zuhanyozhat, amellyel még több vizet spórolhat. Zuhanyzás közben könnyedén szüneteltetheti is a vízáramlást a Pause gomb megnyomásával, de ha szeretné, újra könnyedén visszatérhet korábbi beállításaihoz, amelyet akár a következő tusolásig is eltárol a rendszer.

Tökéletes design

A GROHE Euphoria SmartControll minden fürdőszobához tökéletesen illeszkedik. Választható lekerekített vagy szögletes fejzuhannyal, a kisebb zuhanyzókba pedig akár falsík mögötti rendszerrel is beépíthető, hogy még több hely maradjon az élvezetes tusoláshoz.

Pontos vezérlés, nyugodt zuhanyélmény

Az Euphoria SmartControll rendszerébe beépített Grohterm termosztát gondoskodik bőre védelméről. A zuhanyrendszer külseje a GROHE CoolTouch bevonatnak köszönhetően garantáltan hűvös marad, a SafeStop rendszerrel pedig maximalizálható a kiengedett víz hőmérséklete, így a család minden tagját, még a legkisebbeket is biztonságban tudhatja fürdés vagy zuhanyzás közben. Ráadásul a Grohterm termosztátok TurboStat funkcióval szereltek, mely révén másodpercek alatt a megfelelő hőmérsékletű víz engedhető a csaptelepből, amely értéke nem ingadozik, ezzel hozzájárulva az energia és vízmegtakarításhoz.