Szolgáltatások

Az újHÁZ Centrum nem véletlenül a legmegfelelőbb társ az építkezés, felújítás terén. A rendkívül széles körű választék mellett számos szolgáltatással könnyíti meg a rengeteg feladattal járó építési munkákat. Az újHÁZ Centrum szakemberei széles építőanyagismeretük és gyakorlati tapasztalataik révén, személyre szabott tanácsadással segíthetik a döntéseket. A tervezési szakaszban a számítógépes látványtervek segítségével szemünk elé tárulhatnak a kivitelezés előtt álló helyiségek, de ami még fontosabb a pontos anyagszámítás révén elkészülhet a költségkalkuláció is. Az építőanyagok kiválasztását, illetve a megrendelést követően a házhoz szállítás teszi kényelmesebbé beszerzést. Érdemes szakértő partnerre bíznia magát!

 • Bankkártyás fizetés

  közzétéve: Szolgáltatások

  bankkartyas fizetesTelephelyeinken a készpénzben történő fizetés, illetve a vásárlási utalvány beváltása mellett, lehetőséget biztosítunk bankkártyás fizetésre is. 
  Ahol igénybeveheti
 • Hetente frissülő akciók

  közzétéve: Szolgáltatások

  epito-anyag-tuzep-ujhaz-egyebTelephelyeinken hetente megújuló akciókkal várjuk. Az aktuális kedvezményekről értesülhet az újHÁZ Centrum weboldalán, valamint a telephelyeinken kihelyezett LCD televíziók képernyőin is. Fontos számunkra, hogy vásárlóink mindig értesüljenek aktuális kedvezményekről. Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni, iratkozzon fel hírlevelünkre.
 • Kiemelt ügyfélkezelés

  közzétéve: Szolgáltatások

  kiemelt ugyfelkezelesVásárlóink részére saját, delegált kapcsolattartót nevezünk ki, akik egyénre szabottan kezelik a vásárlói folyószámlákat, a termékek kiválasztásától a házhozszállításig végigkísérik a teljes vásárlási folyamatot. Kapcsolódó akcióinkról időközben folyamatosan értesítik ügyfeleinket.
  Ahol igénybeveheti
 • Vásárlási utalvány

  közzétéve: Szolgáltatások

  utalvanyA vásárlási utalvány praktikus ajándék lehet családtagoknak, barátoknak, akik saját igényeik szerint választhatnak széles termékpalettánkból. Utalványaink 5.000, 10.000 forintos címletekben igényelhetőek telephelyünkön.
  Ahol igénybeveheti
 • Házhoz szállítás

  közzétéve: Szolgáltatások

  epito-anyag-tuzep-ujhaz-hazhozszalitasTelephelyeink széles áruválasztékkal rendelkeznek, így a megrendelt termékek nagy része azonnal elvihető, melyhez segítséget nyújtunk házhozszállítási szolgáltatásunk révén. A szolgáltatás díjáról érdeklődjön kollégáinknál.
  Ahol igénybeveheti
 • Szaktanácsadás

  közzétéve: Szolgáltatások

  epito-anyag-tuzep-ujhaz-szaktanacsadasSzakértő kollégáink hasznos tanácsokkal és naprakész információkkal segítenek minden vásárlónak, legyen szó építkezésről, átépítési munkálatokról, felújításról, energiatakarékos értéknövelő munkákról vagy állagmegóvásról. Az újHÁZ Centrum munkatársai széleskörű anyag- és technológiai ismereteiket nemzetközi gyártó partnereink által szervezett rendszeres oktatásokon és saját képzési rendszereinken keresztül nyerik, annak érdekében, hogy a hosszú távú és fontos döntésekben megfelelő szakmai támogatást nyújthassanak vásárlóinknak. A szükséges munkálatok pontosítása, a helyes anyag és minőségválasztás komoly megtakarítást jelenthet. Szakembereink az építkezés, a felújítás és az átalakítás minden fázisában személyre szabott tanácsokkal könnyítik meg vásárlási döntéseiket.
  Ahol igénybeveheti
  Szakértő kollégáink hasznos tanácsokkal és naprakész információkkal segítenek minden vásárlónak, legyen szó építkezésről, átépítési munkálatokról, felújításról, energiatakarékos értéknövelő munkákról vagy állagmegóvásról. Az újHÁZ Centrum munkatársai széleskörű anyag- és technológiai ismereteiket nemzetközi gyártó partnereink által szervezett rendszeres oktatásokon és saját képzési rendszereinken keresztül nyerik, annak érdekében, hogy a hosszú távú és fontos döntésekben megfelelő szakmai támogatást nyújthassanak vásárlóinknak. A szükséges munkálatok pontosítása, a helyes anyag és minőségválasztás komoly megtakarítást jelenthet. Szakembereink az építkezés, a felújítás és az átalakítás minden fázisában személyre szabott tanácsokkal könnyítik meg vásárlási döntéseiket.