Bemutatkozás Szlovákul

Posted in Statikus tartalmak

blankAz újHÁZ Centrum hazánk első országos építőanyag-kereskedelmi hálózata, amely a hazai piac építőanyag gyártóinak kiemelt partnere.

1996-ban összefogott öt elismert építőanyag-kereskedő, hogy forgalmukat egyesítve, szakértelmüket kamatoztatva, létrehozzanak egy megbízható, pontos fizetést előtérbe helyező, közös beszerzési társaságot. Fáradozásukat siker koronázta és társaság a dunántúli régióból indulva, néhány év alatt országos hálózattá növekedett.

A társaság „újHÁZ Centrum” márkanév alatt ma már nem csak a beszerzéseket fogja össze. Az együttműködés kiterjed az értékesítésre, reklámra, informatikára, képzésekre, és minden olyan területre, amely az egyéni megoldásokhoz képest számos előnyös lehetőséget kínál.

Tagjaink olyan építőanyag-kereskedések, amelyek teljesítik a cégünk által elvárt szigorú feltételeket, így igazán megbízható partnerei a vásárlóknak és beszállítóinknak. Jelenleg több mint 50 beszállítóval állunk kapcsolatban, melyek a nagy tételben történő vásárlást honorálva jelentős, versenytársainknál nagyobb árkedvezményeket biztosítanak, garantálva tagjaink megbízható és profitáló működését, valamint vásárlóink elégedettségét.

Ezeket az előnyöket érvényesítjük Ön felé, hogy széles és igényes kínálatból választhasson kedvező áron, egy-egy felújítás, építkezés alkalmával.