Játékleírás
Legyen Öné öt értékes AJÁNDÉKUNK egyike!
Töltse ki a kupont,
válasszon EGY terméket, melyet szeretne megnyerni!
Adja le a kupont,
a legközelebbi telephelyünkön!
Bízzon a szerencséjében,
és legyen Ön az egyik nyertesünk!
A részletes játékszabályzat megtekintéséhez kattintson ide!
A nyereményjátékban kízárólag a május 6-áig leadott nyereményszelvények vesznek részt, amelyekben a "*"-gal jelölt részek hiánytalanul kitöltésre kerülnek! A játék sorsolásának időpontja: 2017. május 22.
Nyeremények
Válasszon kedvére az alábbi NYEREMÉNYEK közül!
ACO Solid 800mm résfolyóka
+ szimpla felsőrész
résfolyókához
bruttó 109 120 Ft értékben
Gyártóinformáció
Az 1993-ban alakult ACO Magyarország  az elmúlt évekre a magyar felszíni vízelvezetési piac meghatározó szállítójává vált. Az ACO márkanév összeforrt a magas műszaki színvonalú rendszermegoldásokkal, a megbízható, tartós minőséggel, amelyet ügyfélkörének folyamatos bővülése is jelez.
A jövő építészetében a vízelvezetés problémáira az ACO rendszerei adnak specifikus és tökéletes megoldásokat. Életterünket, kül– és beltéren egyaránt behálózzák innovatív és a környezettel tökéletes szimbiózisban élő vízelvezető rendszereink.
Termékinformáció
Az ACO Magyarország Solid résfolyóka a legmodernebb vízelvezető rendszer épített zuhanyozóhoz. Elegáns, diszkrét megjelenésének köszönhetően harmonikusan illeszkedik a fürdőszoba enteriőrbe.
  • bármilyen burkolathoz szintezhető
  • könnyen kivehető bűzzár, hajfogóval
  • kompakt, gyárilag készre szerelt kialakítás
  • széles méretválaszték
Tavaszindító nyereményjátékunkban, most, egy Solid résfolyókát nyerhet! További részletek a játékszabályzatban!
Velux Standard Plus felső kilincses fa tetőtéri ablak (GLL 1061)
+ beépítő készlet (EDW MK06 2000) választható méretben
bruttó 154 775 Ft értékben
Gyártóinformáció
A VELUX Magyarország Kft. a nemzetközi VELUX Csoport része, mely értékesítési és gyártási tevékenységét több mint 35 országban, 10.000 feletti munkavállalóval folytatja, és már 76 éve teremt kellemesebb lakókörnyezetet a világ minden részén, napfénnyel és friss levegővel. A magyarországi céget eredetileg 1986-ban jegyezték be. A természetes fény, a friss levegő és a jobb lakókörnyezet iránti szenvedélyre épült a cég és ezeken az alapokon nyugszik Magyarországos is, immár 30 éve. A VELUX tetőtéri ablak gyár Fertődön és Fertőszentmiklóson található, több mint 1000 főnek ad munkát. Életre keltjük a fényt!
Termékinformáció
A Standard Plus 3 rétegű üveggel rendelkező tetőtéri ablakok akár 7%-kal jobb hőszigetelő képességgel* nagyobb energiamegtakarítást jelentenek Önnek, Uw értékük 1,1. Tetőablakaik műszaki megoldásai pluszt nyújtanak nemcsak energiahatékonyságban, hanem biztonságban és kényelemben egyaránt.
Tavaszindító nyereményjátékunkban, most, egy Standard Plus felső kilincses tetőtéri ablakot, valamint a hozzá tartozó EDW 2000 beépítő készletet nyerhet! További részletek a játékszabályzatban!
Classen Adventure 4V Philadelphia Oak 8 mm laminált padlólap
40m 2,
bruttó 139 600 Ft értékben
Gyártóinformáció
A világ egyik legnagyobb laminált padló gyártóüzeme a Classen tulajdonában van, melynek székhelye Baruth városában, Németországban található. A létesítmény 39 000 négyzetméteren terül el. Évente több mint 60 millió négyzetmétert gyártanak, precizitás és pontosság jellemző minden egyes centiméterre, így a Classen laminált padlóit bátran említhetjük a kiváló német minőséggel együtt.
Termékinformáció
A Classen Adventure 4 V Philadelphia Oak laminált lap fokozott lakossági felhasználásra (lépcsőház, folyosó) és normál közületi felhasználásra (kisebb iroda, szállodai szoba, óvoda) tökéletesen alkalmas. A vastagabb anyag és az új összeillesztési technológia erősebb kötést eredményez, így a panelek nagyobb igénybevétel esetén is tökéletesen kapcsolódnak. A keskeny panelek és a panelek közötti „V-fugák” elegáns megjelenést kölcsönöznek a felületnek.
Tavaszindító nyereményjátékunkban, most, 40 m 2 Classen Adventure 4 V Philadelphia Oak laminált lapot nyerhet! További részletek a játékszabályzatban!
IKO Superglass zsindely
125m2,
bruttó 200 000 Ft értékben
Gyártóinformáció
Az IKO 1951 óta a világ zsindely szakértője, ez a cégnév mára már egyet jelent a magas minőségű, megbízható és tartós tetővel. A cég kutatás-fejlesztés terén is vezető szerepet tölt be, hiszen a világ első öntapadó laminált zsindelyének kifejlesztését is hozzájuk köthetjük. Termékeik minőségi bitumennel készülnek, széles szín és formaválasztékban érhetőek el és magas szinten ellenállnak az időjárási behatásoknak.
Termékinformáció
Az IKO Superglass zsindelyek magas minőségű bitumennel készülő üvegfátyolos zsindelyek, az IKO család legkedveltebb és legtöbbet bizonyított tagjai, melyek IKO minőségi garanciával rendelkeznek. Magas kifakulás elleni ellenállással bírnak és 12 színben érhetőek el.
Tavaszindító nyereményjátékunkban, most, 125m 2 IKO Superglass zsindelyt nyerhet! További részletek a játékszabályzatban!
Isover Unirol PLus
üveggyapot filc
tetszőlegesen választható vastagságban
bruttó 200 000 Ft értékben
Gyártóinformáció
A Saint-Gobain Isover 15 éve forgalmazza Magyarországon a jól ismert és széleskörűen sikerrel alkalmazott Isover üveggyapot és kőzetgyapot termékeket. Tevékenységének célja mindenkor a piaci igényeknek és üzleti partnereinek magas szintű, megbízható kiszolgálása volt. Működésének tizenötödik évfordulóján immár teljeskörű választékot biztosít az épületek hőszigetelési és akusztikai megoldásaihoz, miközben különös gondot fordít a felhasználók munkájának megkönnyítésére és a környezet védelmére. Az Isover termékek számos előnye az újrafelhasznált üvegnek és homoknak köszönhető, melyek természetes alapanyagok, és így nagyon gyorsan regenerálódnak. Ezek az alapanyagok természetesen számos olyan tulajdonságot kölcsönöznek a termékeknek, melyek elengedhetetlenek az épületeknél: tűzállóság, rothadásmentesség…
Mivel a homok és az üveg természetesen nem éghetőek, nincs szükség plusz adalékanyagokra, hogy az Isover termékek tűzállóak legyenek. Az üveggyapot háromszor kevesebb szerves adalékanyagot tartalmaz, mint a növényi eredetű gyapotok.
Termékinformáció
UNIROLL PLUS üveggyapot filc. D = 0,036 W/mK Nem éghető, tűzvédelmi osztálya A1. Pára áteresztő. Ellenáll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak. Hézagmentesen kitölti a rendelkezésre álló teret. Rugalmasságából adódóan jól követi az épületszerkezeti mozgásokat, így a fatető szerkezet mozgásait is. A faszerkezet közé befeszül, önhordó, ezért alátámasztó huzalozásra nincs szükség. Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált) üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklap igénye. A termék a csomagolás eltávolítása után nyeri vissza a végleges vastagsági méretét. Alkalmazási területek: tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között, szerelt külső falaknál favázak között.
Őszi nyereményjátékunkban, most bruttó 200.000 Ft értékben nyerhet Isover Uniroll Plusz üveggyapot filcet! További részletek a játékszabályzatban!