Videóink

Műsoraink és kisfilmjeink hasznos tippekkel szolgálnak az építkezés és a felújítás során elsőre nehéznek tűnő feladatok megoldásában.

Életre építve
újHÁZ Centrum - Életre építve
Egy lakás azért épül, hogy éljünk benne. Úgy lesz belőle otthon, ha minden részletével bírja a Nagybetűs életet. Az otthonához szükséges minőségi építőanyagokat keresse szakértő kollégáinknál, az ország közel 80 pontján. újHÁZ Centrum, Az építőanyagok forrása.
A lakás megújul, a család bővül
újHÁZ Centrum – FalForgatók: A lakás megújul
Gyetván Csaba, a FalForgatók műsorvezetője most Judit és Nándor lakását újítja fel. Elkélt már a felújítás, hiszen családjuk hamaros újabb taggal gyarapodik. Pakolás után indulhatott a Rátz utcai lakás falforgatása! Telephelyünkön Marcsi igazította el Csabát a gipszkartonok világában.
Régi terv valósult meg
újHÁZ Centrum – FalForgatók: Régi terv valósult meg
Gyetván Csaba, a FalForgatók műsorvezetője ezúttal Vivi és Kristóf lakását újítja fel. A fürdőszobát is felforgatták a FalForgatók, az újHáz Centrum kollegája Krisztián segített eligazodni az idei csaptelek-trendek között.
A retró lakás megújul
újHÁZ Centrum – FalForgatók: A retró lakás megújul
Gyetván Csaba, a FalForgatók műsorvezetője ezúttal Péter kissé retró lakását újította fel. A FalForgatóknak nem volt könnyű dolga, viszont az újHáz Centrum szakemberi segítették őket. A gipszkartonok fajtái, anyagai és felhasználási módjai között kollegánk segített eligazodni.
Mozaikot az új otthonba!
újHÁZ Centrum – FalForgatók: Mozaikot az új otthonba!
E héten a FalForgatók Anett lakását gondolták újra. Az újHÁZ Centrum kollegája, Éva, bemutatótermünkben szakértői tanácsokkal látta el Csabát a kül- és beltéri lapokkal kapcsolatban. Manapság nehéz a trendek között eligazodni, ezért érdemes a FalForgatóknak saját ízlésükre hagyatkozniuk.
A nagymama galériás lakást kap
újHÁZ Centrum – FalForgatók: A nagyi galériás lakást kap
A FalForgatók most vidékre utaztak, és értesítették Zsuzsa nénit, hogy az üres budapesti lakását újítják fel. Az újHÁZ Centrum munkatársa Péter segített nekik, hogy a megfelelő csemperagasztót válasszák ki a fürdőszobához, ám ezután is rengeteg munkára volt szükség. Úgy tűnik, jó munkát végeztek, hiszen rá sem lehetett ismerni a lakásra.
Tegyük tágassá a lakást
újHÁZ Centrum – FalForgatók: Tegyük tágassá a lakást
Gyetván Csaba, a FalForgatók műsorvezetője ezúttal a Zsók család otthonát forgatta fel. Judit és János lakására már rég ráfért a felújítás. A szobák elrendezése kényelmetlen volt. Az újHÁZ Centrum segített eligazodni a fürdőszobacsempék között. Így helyreállt a rend!
Nagy felújítás kis kerttel
újHÁZ Centrum – FalForgatók: Nagy felújítás kis kerttel
Gyetván Csaba, a FalForgatók műsorvezetője ezúttal Balázs és Kriszta lakását újítja fel. A Cserző utcai lakás nincs túl jó állapotban, de egy gyors konzultáció az Estrich beton és aljzatkiegyenlítő fortélyairól Gergővel, az újHÁZ Centrum munkatársával, és máris megy minden, mint a karikacsapás.
Az év első falforgatása
újHÁZ Centrum – FalForgatók: Az év első falforgatása
Gyetván Csaba, a FalForgatók műsorvezetője ezúttal Dani lakását újítja fel a Pozsonyi úton. A rossz állapotú lakás felújítása sok bontást igényelt, és nagy szerep jutott a megfelelő csempéknek is. Gödi telephelyünkön Zsófi vezette be a FalForgatókat a legújabb csempe-divatok rejtelmeibe.
Felújítás lakások egybenyitásával
újHÁZ Centrum - FalForgatók
Sági Szilárd, a FalForgatók műsorvezetője ezúttal a kisgyerekes Csilla és Csaba lakását újítja fel, a jelenlegi lakásuk és a fölöttük lévő, örökölt lakásrész egybenyitásával.
Magánlakás felújítása
újHÁZ Centrum - FalForgatók
Sági Szilárdnak, a FalForgatók műsorvezetőjének érkezése teljes meglepetésként éri Évát, aki már épp elkezdené a nyolc éve tervezett lakásfelújítást. Lássuk milyen eredménnyel járt a váratlan segítség!
Első közös lakásfelújítás
újHÁZ Centrum - FalForgatók
Sági Szilárd, a FalForgatók műsorvezetője ezúttal Karla és Ádám frissen vásárolt lakását újítja fel. Előkerül a komolyabb bontási munkálatoknál nélkülözhetetlen kalapács és megkezdődik a lakás teljes átalakítása.
Galériás lakás felújítása
újHÁZ Centrum – Falforgatók
Sági Szilárd, a FalForgatók műsorvezetője ezúttal Niki Hernád utcai lakását újítja fel. Hiányzó csempe és házi barkácsolás nyomait magán viselő hullámzó parketta fogadta a csapatot az egyébként jó adottságú galériás lakásban.
Nagy belmagasságú lakás felújítása
újHÁZ Centrum - FalForgatók
Sági Szilárd, a FalForgatók műsorvezetője ezúttal Judit régi polgári lakását újítja fel az Andrássy úton. Ahol korábban darabok potyogtak az eláztatott mennyezetből, ott most modern lakás fogadja a hazatérőket.
Panellakás felújítás
újHÁZ Centrum - FalForgatók
Sági Szilárd, a FalForgatók műsorvezetője ezúttal Attila Pöttyös utcai lakását újítja fel. Így Attila felújított lakásban kezdhet új életet.
Stabil hőszigetelő rendszer
újHÁZ Centrum - Tippek
A hőszigetelés fontosságáról ma már senkit sem kell meggyőzni. Rövid kis filmünkben a hőszigetelési munka folyamatát mutatjuk be, és néhány praktikus tanács is elhangzik.
újHáz Centrum - küldetés
2015. július 03.
Az „újHÁZ" Építőanyag Nagykereskedelmi Zrt. több mint 15 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek.