Szolgáltatások

Az újHáz Centrum nem véletlenül a legmegfelelőbb társ az építkezés, felújítás terén. A rendkívül széles körű választék mellett számos szolgáltatással könnyíti meg a rengeteg feladattal járó építési munkákat. Az újHáz Centrum szakemberei széles építőanyagismeretük és gyakorlati tapasztalataik révén, személyre szabott tanácsadással segíthetik a döntéseket. A tervezési szakaszban a számítógépes látványtervek segítségével szemünk elé tárulhatnak a kivitelezés előtt álló helyiségek, de ami még fontosabb a pontos anyagszámítás révén elkészülhet a költségkalkuláció is. Az építőanyagok kiválasztását, illetve a megrendelést követően a házhoz szállítás teszi kényelmesebbé beszerzést. Érdemes szakértő partnerre bíznia magát!

 • Áruhitel ügyintézés

  epito-anyag-tuzep-ujhaz-aruhitelAz építkezés, felújítás komoly, több évre szóló beruházás, így nem ritka hogy nem mindenki rendelkezik a munkálatokhoz szükséges teljes összeggel. Az újHáz Centrum pénzügyi partnereinek ajánlataiból könnyen kiválaszthatja azt a konstrukciót mely igényeinek megfelel. Az aktuális ajánlatokról érdeklődjön kereskedéseinkben.
  Ahol igénybeveheti
 • Költségkalkulátor

  epito-anyag-tuzep-ujhaz-koltsegkalkulacioA tervszámítás és az igények pontos meghatározását követően az újHáz Centrum szakemberei személyre szabott költségkalkulációt készítenek, mely az anyagszükségletek tekintetében biztosítja a pontos tervezhetőséget. A költségkalkulációnál a szükséges mennyiségeken túl az egyedi gyártói és forgalmazói kedvezmények is beszámításra kerülnek. A végösszeget a mennyiségi kedvezmények tovább csökkenthetik. Érdemes az építőanyagokat egy helyről a maximális kedvezmények kihasználása mellett beszerezni. Az újHáz Centrum kereskedései nagy volumenű beszerzéseinek köszönhetően rendkívül kedvező gyártói árakon szerzi be az építőanyagokat, így vásárlóinak is a maximális kedvezményeket nyújthatja.
  Ahol igénybeveheti
 • Digitális színkeverés

  epito-anyag-tuzep-ujhaz-digitalis-szinkeveresHa a belsőépítész, vagy mi magunk egyedi színeket álmodtunk meg vakolatainkra, falainkra, akkor célszerű, ha a kereskedésekben rendelkezésre álló színskála alapján választjuk ki a megfelelő színt. A kívánt színt utána az alapszínekből digitális beállításokkal, maximális pontossággal keveri ki a berendezés. Ennek előnye nemcsak az, hogy a mintával azonos burkolattal távozhatunk, de így a pontos színösszetétel a későbbiekben is rendelkezésre áll. Ha hozzáépítsél, felújításnál vagy bármilyen egyéb okból a vakolatot pótolni, kiegészíteni kell, agy a kívánt színt újra reprodukálja digitális színkeverő.
  Ahol igénybeveheti
 • Kivitelezés

  epito-anyag-tuzep-ujhaz-szolgaltatas-kivitelezesHa már megvan a terv, megvannak az építőanyagok, akkor már CSAK a megfelelő szakembert kel megtalálni, aki kellő hozzáértéssel, tapasztalattal és gondossággal valósítja meg otthonunk felépítését vagy felújítását. Ez nem kis kihívás, hiszen a minőségi alapanyagok is csak akkor töltik be funkciójukat, ha precízen a gyártó által meghatározott technológiák szakavatott használatával kerülnek beépítésre. Az újHáz Centrum telephelyein munkatársaink ebben is segítenek. Tapasztalt, megbízható szakemberekről, kivitelező partnercégekből álló adatbázisukból ajánlják a munka típusának és volumenének megfelelő vállalkozót figyelembe véve a földrajzi közelséget is. Az otthonunkon végzett építési munkák nem ritkán több évre szóló, jelentős családi beruházások, érdemes megbízható, szakavatott kezekre bízni a kivitelezést.
  Ahol igénybeveheti
 • Anyagszámítás

  epito-anyag-tuzep-ujhaz-anyagszamitasAz építőanyagok beszerzésénél érdemes figyelmet fordítani a megvalósításhoz szükséges anyagok pontos kiszámításához, felmérve a szükséges rátartásokat és a lerakási mód miatt igényelt plusz mennyiségeket. Amennyiben a tervek nem tartalmaznak pontos anyagkiírást, vagy a felújítási, illetve átépítési munka nem műszaki alaprajzok szerint készül, úgy az újHáz Centrum kereskedéseinek szakemberei a helyiségek méretei alapján segítenek kiszámolni, hogy a tervezett munkálatokhoz az egyes építőanyagokból mennyit érdemes beszerezni.
  Ahol igénybeveheti
 • Számítógépes látványtervezés

  epito-anyag-tuzep-ujhaz-latvanytervezesAz építészeti tervrajzok, a belsőépítészeti elrendezés rajzok alapján nehéz elképzelni, hogy egy-egy helyiség milyen hangulatú lesz a kiválasztott hideg vagy meleg burkolattal. A számítógépes látványtervezés segítségével életre kel szemünk előtt a tervezett helyiség, módunkban áll a mintázatok, lerakási módok által keltett hatásokat megfigyelni. Amennyiben a belső tereket nem egy belsőépítész tervezi, fontos segítség, ha a kiválasztott burkolatok színvilágát egymással kombinálva is láthatjuk, érzékelve a színek által keltett hangulatot. A tervezés ezen fázisa hozzásegít a kiosztások meghatározásához és az anyagszükséglet precíz kiszámolásához.
  Ahol igénybeveheti
 • Házhoz szállítás

  epito-anyag-tuzep-ujhaz-hazhozszalitasTelephelyeink hatalmas árukészletekkel rendelkeznek, melyek akár azonnal házhoz szállíthatók. A házhoz szállítás díja telephelyenként eltérő, ám gyakori kedvezmény, hogy egy bizonyos összeghatár felett a házhoz szállítás ingyenes, így feltétlenül érdeklődjön kiszállítási akcióinkról. Amennyiben a telephelyen raktáron nem tartott árut vásárolt és azt rövid határidős rendelés keretében teljesítjük, úgy a rendelt építőanyag gyártója azt rendszerint leszállítja a kért címre, az előre meghatározott feltételek mellett. A feltételek a megrendelés mennyiségétől függően változnak.
  Ahol igénybeveheti
 • Szaktanácsadás

  epito-anyag-tuzep-ujhaz-szaktanacsadasTelephelyeinken kollegáink mindig naprakész információkkal segítenek, legyen szó új ház építéséről, átépítési munkálatokról, felújításról, energiatakarékos értéknövelő munkákról, vagy állagmegóvásról. Széles körű anyag és technológia ismereteiket a nemzetközi gyártó partnerek rendszeres oktatásaiból és az újHáz Centrum saját akadémiájáról nyerik. A szükséges munkálatok pontosítása, a helyes anyag és minőségválasztás komoly megtakarítást jelenthet. Szakembereink az építkezés minden fázisában személyre szabott hasznos tanácsokkal könnyítik meg a döntéseket.
  Ahol igénybeveheti