Szolgáltatások

Az újHÁZ Centrum nem véletlenül a legmegfelelőbb társ az építkezés, felújítás terén. A rendkívül széles körű választék mellett számos szolgáltatással könnyíti meg a rengeteg feladattal járó építési munkákat. Az újHÁZ Centrum szakemberei széles építőanyagismeretük és gyakorlati tapasztalataik révén, személyre szabott tanácsadással segíthetik a döntéseket. A tervezési szakaszban a számítógépes látványtervek segítségével szemünk elé tárulhatnak a kivitelezés előtt álló helyiségek, de ami még fontosabb a pontos anyagszámítás révén elkészülhet a költségkalkuláció is. Az építőanyagok kiválasztását, illetve a megrendelést követően a házhoz szállítás teszi kényelmesebbé beszerzést. Érdemes szakértő partnerre bíznia magát!

 • Házhoz szállítás

  epito-anyag-tuzep-ujhaz-hazhozszalitasTelephelyeink széles áruválasztékkal rendelkeznek, így a megrendelt termékek nagy része azonnal elvihető, melyhez segítséget nyújtunk házhozszállítási szolgáltatásunk révén. A szolgáltatás díjáról érdeklődjön kollégáinknál.
  Ahol igénybeveheti
 • Szaktanácsadás

  epito-anyag-tuzep-ujhaz-szaktanacsadasSzakértő kollégáink hasznos tanácsokkal és naprakész információkkal segítenek minden vásárlónak, legyen szó építkezésről, átépítési munkálatokról, felújításról, energiatakarékos értéknövelő munkákról vagy állagmegóvásról. Az újHÁZ Centrum munkatársai széleskörű anyag- és technológiai ismereteiket nemzetközi gyártó partnereink által szervezett rendszeres oktatásokon és saját képzési rendszereinken keresztül nyerik, annak érdekében, hogy a hosszú távú és fontos döntésekben megfelelő szakmai támogatást nyújthassanak vásárlóinknak. A szükséges munkálatok pontosítása, a helyes anyag és minőségválasztás komoly megtakarítást jelenthet. Szakembereink az építkezés, a felújítás és az átalakítás minden fázisában személyre szabott tanácsokkal könnyítik meg vásárlási döntéseiket.
  Ahol igénybeveheti
  Szakértő kollégáink hasznos tanácsokkal és naprakész információkkal segítenek minden vásárlónak, legyen szó építkezésről, átépítési munkálatokról, felújításról, energiatakarékos értéknövelő munkákról vagy állagmegóvásról. Az újHÁZ Centrum munkatársai széleskörű anyag- és technológiai ismereteiket nemzetközi gyártó partnereink által szervezett rendszeres oktatásokon és saját képzési rendszereinken keresztül nyerik, annak érdekében, hogy a hosszú távú és fontos döntésekben megfelelő szakmai támogatást nyújthassanak vásárlóinknak. A szükséges munkálatok pontosítása, a helyes anyag és minőségválasztás komoly megtakarítást jelenthet. Szakembereink az építkezés, a felújítás és az átalakítás minden fázisában személyre szabott tanácsokkal könnyítik meg vásárlási döntéseiket.