Kerámia tetőcserép

CREATON BALANCE „NUANCE” barna engóbozott kerámia tetőcserép 

Akár alacsony hajlásszög esetén is látványos és viharbiztos tetőt építhetünk a mega méretű BALANCE kerámia tetőcseréppel. A mai trendekhez igazodó, szemet gyönyörködtető barna árnyalatú tetőcserép egy csapásra közkedvelt lett. A gazdaságos tetőfedés a 8,4 db/m² anyagigénynek köszönhető.  Az évszázadnyi hasznos élettartamot a moha- és szennyeződéstaszító minőségi színtartó engób felület, a kiváló magyar alapanyag és a modern gyártástechnológia biztosítja.  Minderre a CREATON 50 év gyártói garanciát vállal. 

  

Alkalmazási terület: 

Felújítások és új építés esetén is kiváló választás. 

  

CREATON RAPIDO „NUANCE” barna engóbozott kerámia tetőcserép 

A robosztus, XXL méretű RAPIDO kerámia tetőcseréppel a harmonikus fedéskép és a gazdaságos tetőfedés mellett dönt. Anyagigénye csupán 8,1 db/m². Az ipari formatervezésnek köszönhetően és a számos kiváló minőségű gyári tartozék alkalmazásával tökéletesen víz- és viharbiztos lesz a tető a legextrémebb időjárási körülmények között is. Az évszázadnyi hasznos élettartamot a moha- és szennyeződéstaszító minőségi színtartó engób felület, a kiváló magyar alapanyag és a modern gyártástechnológia biztosítja.  Minderre a CREATON 50 év gyártói garanciát vállal. 

  

Alkalmazási terület: 

Felújítások és új építés esetén is kiváló választás. 

  

CREATON ROGGDEN-I hornyolt kerámia tetőcserép 

A ROGGDEN-i hornyolt kisméretű tetőcserép a felújítások és az új építések közkedvelt választása, mely íves vágásával és bordás felületével a variációk széles tárházát kínálja. Hornyolt kialakítása, amely egyszeres fedést tesz lehetővé, egyszerűsíti és gazdaságossá teszi alkalmazását.  Természetes színével műemléki és történelmi épületek környezetéhez is kiválóan alkalmazkodik. A kiváló alapanyag és a modern gyártástechnológia évszázadnyi hasznos élettartamot biztosít, melyre a CREATON 50 év gyártói garanciát vállal. 

  

Alkalmazási terület: 

Felújítások és új építés esetén is kiváló választás.