Tüzifát adományozott a Piramis Építőház Kft.

A lokálpatriotizmus jegyében a Piramis Építőház Kft. életében már hagyománnyá vált a helyi jó ügyek támogatása, amely az ünnepek előtt még inkább előtérbe kerül a cég számára. Ennek részeként többek között minden évben nagy kaloda tűzifákkal megrakodva gördül ki raktárukból piros, darus teherautójuk. Idén sem volt ez másként, útjuk ezúttal öt, hátrányos helyzetű gödi családhoz vezetett.

Tuzifaadomanyozas IMG 2886 1
A Piramis Építőház Kft. csapata a gödi Család és Gyermekjóléti Szolgálattól értesült arról, hogy a városban mintegy száz rászorulót tartanak nyilván, akik számára minden adomány jól jön. Közülük a kisgyermekes családok, valamint az egyedülálló idősek vannak a leginkább hátrányos helyzetben. Őket szerette volna támogatni az újHÁZ Centrum hálózatának gödi tagja, így végül öt családnak szállított tüzelőanyagot.
 
„Mindig igyekszünk megtalálni a módját annak, hogy az adott helyzetben mivel segíthetünk a leginkább. A tél beköszöntével egyik legfontosabb feladatunknak érezzük, hogy tűzifát adományozzunk a rászorulóknak” – nyilatkozta Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. tulajdonosa, az újHÁZ Centrum építőanyag-kereskedelmi hálózat Igazgatóságának elnöke.

Tuzifaadomanyozas IMG 2840 1
 
Az enyhe időjárásnak köszönhetően a cég még a nagy fagyok előtt át tudta adni az öt nagy kaloda tűzifát, amely vélhetően karácsonyig elegendő lesz nekik a fűtéshez. A Piramis Építőház Kft. munkatársai örömmel vettek részt az átadásban és igazán megható pillanatokat éltek át a személyes találkozásokon a családokkal, amely bizonyítja, hogy a legjobb helyre kerültek az adományok.
 
„Lokálpatriótaként kiemelten fontos számunkra közösségünk szolgálata. Különböző korosztályoknak szóló, magas színvonalú kulturális eseménysorozat, fesztiválok és sportesemények megvalósulását segítjük Gödön és vonzáskörzetében, valamint támogatjuk a szociális és oktatási intézményeket, illetve még számos más kezdeményezést, amelyek a helyi jó ügyeket szolgálják” – emelte ki Juhász Attila.
 
Az újHÁZ Centrum a társadalmi felelősségvállalás jegyében „Jót tenni jó” címmel indított kampányt 2016-ban. Az építőanyag-kereskedelmi vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet: országos hálózata a lokálpatriotizmus és az emberségesség jegyében milyen jó ügyek mellé áll. Így kívánnak másokat is motiválni arra, hogy közösségük aktív tagjaként tisztelettel és segítő szándékkal forduljanak egymás felé.