Jót tenni jó! - Madárkarácsony újHÁZ-módra

Az újHÁZ Centrum Jót tenni jó kampányának szellemiségéhez igazodva a Piramis Építőház Kft. újabb nemes cselekedettel bizonyította: a gondoskodást mindenki megérdemli, még a madarak is. A vállalat dolgozóinak összefogásából új madáretetőket telepítettek a Dunakanyar egyik legszebb területére, Göd ősfás részére.

 IMG 5936

Idén pontosan érkezett a tél, hiszen december elején leesett az első hó az ország nagy területén, így Pest megyében is. "Amikor a természet szeretete és a kollégák tenni akarása összeadódik, megszületik annak az ötlete is, hogyan tudunk aktívan részt venni környezetünk szépségének megóvásában." - mondta Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. vezetője, az újHÁZ Centrum építőanyag-kereskedelmi hálózat igazgatótanácsának elnöke, majd hozzátette: „Különösen igaz ez akkor, ha olyan csodálatos természeti környezet közelségében dolgozhatnak, mint a Dunakanyarban fekvő Göd.”

Éppen ezért úgy döntöttek, összefognak a madarakért, és "újházas" madáretetőket telepítettek a kisváros nyugodt, ősfákkal övezett területeire. "Büszkén jelentjük be, hogy három madáretetőt helyeztük el és töltöttük fel az apró állatok számára annak érdekében, hogy könnyebben át tudják vészelni a telet" - húzza alá Juhász Attila.
IMG 5900

A tervek szerint a Piramis Építőház Kft. munkatársai egészen a tavasz tartós beköszöntéig, vagyis áprilisig folyamatosan figyelemmel követik majd mind a madarak sorsát, mind pedig az etetők tartalmának alakulását, s időről-időre gondoskodni fognak az eleség utántöltéséről.

Az újHÁZ Centrum igazgatótanácsának elnöke bízik abban, hogy követendő példát tudnak állítani a helyi közösségek számára, hogy a kis énekesmadarakban sokáig gyönyörködhessenek mind gödiek, mind pedig a Dunakanyar túrázói.

A lokálpatrióta Piramis Építőház Kft. ahogyan eddig is, úgy a továbbiakban is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Göd ne csupán egy élhető várossá váljon, hanem olyan településsé, amely az itt élők otthona - legyenek emberek, állatok vagy más természeti kincsek.
csoport

A társadalmi felelősségvállalás keretében Jót tenni jó címmel indított 2016-ban kampányt az újHÁZ Centrum. Az építőanyag kereskedelmi vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet: országos hálózata a lokálpatriotizmus és az emberségesség jegyében milyen jó ügyek mellé áll. Így kívánnak másokat is motiválni arra, hogy közösségük aktív tagjaként tisztelettel és segítő szándékkal forduljanak egymás felé.