Jót tenni jó a munkatársakkal is

Az újHÁZ Centrum Jót tenni jó kampányának szellemiségéhez igazodva került megrendezésre az Sz+C Stúdió hagyományos gyerektábora Szekszárdon, melyen a vállalat dolgozóinak gyermekei vehettek részt. Az egy hetes programot követően a cég munkatársai hozzátartozóikkal kiegészülve egy hosszú hétvégét tölthettek el Kiskunmajsán.

szpluszc1

Az újHÁZ Centrum építőanyag-kereskedelmi hálózat tagjakéntés családbarát munkahely lévén az Sz+C Stúdió Kft.tizenhatodik alkalommal rendezte meg egy hetes nyári gyerektáborát a munkatársai hozzátartozói számára. A hétfőtől péntekig tartó esemény minden napja színesebbnél színesebbprogramokat tartogatott kicsiknek és nagyoknak: kipróbálhatták a TaiChi-t és a gyerekjógát, de részt vehettek személyiségfejlesztő, önbizalom erősítő, kommunikációs és dráma játékokon is. A Wosinsky Mór Megyei Múzeum Vármegyeházi kiállítóterében kézműves, interaktív foglalkozásokon próbálták ki magukat a gyermekek, melyek célja a személyiségük harmonikus és differenciált fejlesztésének elősegítése volt.A programvezetők minden alkalommal egyéni tájékoztatást adtak a szülőnek a fiatalokfejlesztendő területeikről és az erősségeikről is.

szpluszc2

A szervezett programok mellett az Sz+C Stúdió Kft. gondoskodott a résztvevők teljes körű étkeztetéséről is. Reggel friss gyümölccsel, pogácsával fogadták őket, ebédjüket a közeli étteremben fogyasztották el, és természetesen a délutáni fagylaltozás sem maradhatott el.

szpluszc3

A gyerekek öt napigtartó táborával azonban még nem ért véget az önfeledt kikapcsolódás, hiszen még csak ezt követően kezdődöttaz „Építők Napja”, ami méltó lezárása volt a hétnek. A három napos kiskunmajsai rendezvény sok család számára az egyetlen nyaralási lehetőséget jelentette az évben. A kemping és a felújított motelszobák a szomszédos strandfürdővel kiegészülve pedig kiváló, kulturálthelyet és tökéletes feltöltődési lehetőséget biztosított a munkatársak és hozzátartozóik számára.

szpluszc4

A társadalmi felelősségvállalás keretében Jót tenni jó címmel indított 2016-ban kampányt az újHÁZ Centrum. Az építőanyag kereskedelmi vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet: országos hálózata a lokálpatriotizmus és az emberségesség jegyében milyen jó ügyek mellé áll. Így kívánnak másokat is motiválni arra, hogy közösségük aktív tagjaként tisztelettel és segítő szándékkal forduljanak egymás felé.

jottenijo