Jót tenni jó! - Nehéz sorsú családoknak tűzifa

Az újHÁZ Centrum építőanyag-kereskedelmi hálózat kötelékébe tartozó Piramis Építőház Kft. szó szerint elvitte a családokba az otthon melegét.

Jót tenni jó elnevezésű kampányuk keretében tűzifát adományoztak a rászorulóknak, hogy meghittebbé tudják tenni néhány gödi kisgyermekes család ünnepét, valamint hozzá tudjanak járulni terheik enyhítéséhez.

 IMG 7391-2 preview

A karácsony a szeretet ünnepe, sokak számára azonban a meghitt együttlét mellé aggodalom is társul. Nincs ez másként Gödön sem. "Személyesen beszélgettünk olyan családokkal, akiket inkább félelemmel tölt el a szenteste közeledése és a hosszú tél. Attól tartanak, hogy nem fogják tudni megoldani azt, hogy gyermekeik esténként meleg szobában alhassanak el." - nyilatkozta Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. vezetője, az újHÁZ Centrum építőanyag-kereskedelmi hálózat igazgatóságának elnöke.

A napokban öt nagy kaloda tűzifát szállítottak ki öt nehéz körülmények között élő háromgyermekes családnak. "Megható pillanat volt, amikor a telefonos kapcsolattartást követően a címekre megérkeztünk.

Az anyukák a gyerekekkel együtt az utcán vártak bennünket, nyíltak a kapuk és csodálkozva nézték, ahogyan a teherautóról leemeljük, majd az udvarra tesszük a tűzifát" - mesélte Juhász Attila, majd hozzátette: oda juttatták el vállalatuk támogatását, ahol valóban a legnagyobb szükség volt rá.

 IMG 7360-2 preview

Az újHÁZ Centrum hálózatának tagjai azonban nem csak ilyenkor nyújtanak segítő kezet.

"A gödi Család- és Gyermekjóléti Szolgálattal már régóta szoros az együttműködésünk, így a Piramis Építőház Kft. év közben is folyamatos támogatást nyújt a rászoruló családok számára.  

IMG 7437-2 preview

A társadalmi felelősségvállalás keretében Jót tenni jó címmel indított 2016-ban kampányt az újHÁZ Centrum. Az építőanyag kereskedelmi vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet: országos hálózata a lokálpatriotizmus és az emberségesség jegyében milyen jó ügyek mellé áll. Így kívánnak másokat is motiválni arra, hogy közösségük aktív tagjaként tisztelettel és segítő szándékkal forduljanak egymás felé.