HABITO - A FAL: CSAVAR. RÖGZÍT. KÉSZ.

2016. december 9.

Az otthonunkban szeretnénk jól érezni magunkat. Ezért fontos, hogy a lakásunkat határoló és a szobákat elválasztó falak hogyan épülnek, és milyen követelményeknek felelnek meg. Az otthon az a hely, amely menedéket nyújt, és hozzájárul ahhoz, hogy feltöltődjünk. Fontos szempont, hogy a lakás alakítható legyen és megfeleljen a család igényeinek a különböző életszakaszokban. A korszerű építészeti megoldásokkal a lakás a benne élők szükségletei szerint alakítható.

A Rigips Habito rendszerben találkozik a biztonság, a tervezői szabadság, a kreativitás, valamint a gyors és tiszta kivitelezés

Csavar. Rögzít. Kész.

A Rigips Habito építőlemezhez különféle eszközök nagyon egyszerűen rögzíthetők, legyen szó konyhaszekrényről, tévéről vagy képekről. A Habito építőlemez fokozott teherbíró képességének köszönhetően a tárgyak rögzítése

csavarozással elvégezhető, ütvefúróra vagy egyéb gépre nincs szükség. A berendezések falra szerelésénél nincs fúrás, nincs zaj, és nem keletkezik építési törmelék, mint a hagyományos technológiával készülő szerkezetek esetében. Az 5×50 mm-es pozdorjacsavar 15 kg teher rögzítésére alkalmas. A tárgyak falra szerelésénél be kell tartani a gyártó által meghatározott előírásokat. Amennyiben a TV konzol rögzítéséhez a gyártó4 rögzítési pontot javasol, akkor ezt 4 csavarral kell megoldani.

rigipshabito1

A lap, ami tartósan sokat bír

A mindennapi életben egy válaszfalnak sok mindent ki kell bírnia. A belső térben épített szerkezeteknek a statikus és dinamikus terheléseket is bírniuk kell. Például a válaszfalnak nekiütődhet a szék háta, a porszívó, az ajtók vagy a gyerekek játéka. A Rigips Habito építőlemez jól bírja a terhelést. A Habito lapokkal épült válaszfalak megfelelnek a lakásokban elvárt legmagasabb ütésállósági követelményeknek is.

habito

Bővebb információ: www.rigips.hu/habito

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!
Kommentelj, vagy küldd el kérdésed, észrevételed
a blog@ujhazcentrum.hu e-mail címre.