A legtrendibb kiegészítők csajos szobákba

2019. február 19.

“Think Pink!” – énekelte Audrey Hepburn és Fred Astaire a Funny Face című filmben, ez a megállapítás pedig tökéletesen igaz akkor is, ha igazán csajos hálószobát szeretnénk kialakítani. Napjainkban azonban a pink halvány, pasztell árnyalatai a legnépszerűbbek, melyekhez remekül tudunk társítani grafit szürkét, hófehéret és ekrüt is, így a végeredmény nem egy magenta világ lesz Alice Csodaországában, hanem nőies, visszafogott és letisztult hangulatot kelt majd.

Összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, ami garantáltan vonzza majd a tekintetet és játékosságot is kölcsönöz majd a térbe.

1. Pompom-mánia stílusosan

A nagy nemzetközi bazároldalakon 3-4000 forintért beszerezhetőek ezek a szürke, fehér, fémes arany és halványrózsaszín pompomok, melyek elképesztően jól mutatnak egy csajszoba falán. A két centiméteres pomponok filcből készülnek, ráadásul mozgathatóak is, így magunk is játszhatunk azzal, hogy a kis labdák milyen sűrűn kövessék egymást. A kiegészítő száz százalékig kézműves termék, így igazán egyedi darabja lehet a hálószobának.

csajszoba_kiegeszitok1

2. Monogramm a falon

A fából készült, fémes, rózsaarany festékkel lekent, falra rögzíthető monogrammok nagyon népszerűek a tinédzser lányok körében. Ráadásul mivel ezek is egyedi gyártmányok, lehetőség nyílik arra is, hogy stílusuknak megfelelően válasszanak betűtípust, így romantikus, modern vagy éppen teljesen letisztult font is használható. Egyetlen hátránya, hogy a gyártási idő akár 2-3 hétig is eltarthat, ha azonban van otthon egy dekopir fűrész, mi magunk is nekifoghatunk az elkészítéséhez.

csajszoba_kiegeszitok2

3. Egyedi műalkotások a falon

A kislányok szobájának ékei lehetnek ezek a kézzel készített, egyedi festmények, melyeken a kicsik kedvenc mesefigurája, az unikornisok köszönnek vissza. Az igazán csajos dekoráció a rózsaszín különböző árnyalatait vonultatja fel, de a pasztell színvilágában megjelenik a mentazöld, a halványkék és az arany is, így szinte bármilyen színű falon tökéletesen mutat majd. Helyezzük a kiságy fölé, vagy a játszósarokhoz, így nem csak dekorációs elemként funkcionál majd, hanem a teret is tagolja majd.

csajszoba_kiegeszitok3

 4. Falmatrica a komód fölé

“Az elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul.” – olvasható a falmatricán, amely minden divatőrült lány első számú ars poetikája. Az aranymondást pedig bárki megismerheti, aki belép a szobába, hiszen garantáltan a helyiség fókuszpontjaként fog szolgálni. A falmatricát ráadásul rendkívül egyszerű felvinni. Nincs más dolgunk, minthogy a megtisztított falra óvatosan felhelyezzük, majd egy rongy segítségével végigdörzsöljük ügyelve arra, hogy az összes apró légbuborékokat eltávolítsuk.

csajszoba_kiegeszitok4

5. Méltó keret a legjobb barátnős szelfinek

A tinédzserek életében meghatározó szerepet töltenek be a barátaik, különösen a legjobb barátnőjük, akivel minden féltve őrzött titkukat megosztják. Az okostelefonokkal készült szelfiket azonban nem csak a mobiljukon vagy éppen az Instagrammon nézik szívesen, hanem kinyomtatva a szobájuk falára is kiteszik. Ennél a rózsás keretnél pedig keresve se találhatnánk stílszerűbb keretet a tökéletes fotónak. Érdemes belőle rögtön kettőt venni, hogy meglephessék egy ugyanolyan kiegészítővel barátnőjüket is.

csajszoba_kiegeszitok5

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!
Kommentelj, vagy küldd el kérdésed, észrevételed
a blog@ujhazcentrum.hu e-mail címre.