Így öltöztesd romantikus hangulatba a hálószobádat!

2018. február 14.

Itt a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. Hazánkban is egyre nagyobb népszerűsége van, a párok hosszasan tervezik, miként tudják a legromantikusabb módon meglepni szerelmüket. Azonban nemcsak ezen a napon érdemes romantikus hangulatot teremteni, hiszen az év minden napján megünnepelhetjük kedvesünkkel az együttlét örömét. Összegyűjtöttünk egy csokorra való ötletet, miként lehet csodásan romantikus környezetet teremteni a hálószobába néhány egyszerű dekorációval.

1. Hangulatvilágítás

A sejtelmes fényhatásokkal igazán romantikus hangulatot teremthetünk a hálószobába. Ha rendelkezésünkre áll a helyiségekben fényerő-szabályozó, állítsuk egészen kis fénysugárra. Ha azonban ez nem kivitelezhető, használjunk apró LED-es lámpákat vagy fehér fényfüzéreket, amikkel hasonló hatást tudunk elérni.

valentinnap_fenyek

2. Gyertyák

Az örök klasszikusok, vagyis a gyertyák biztosan benne vannak a top három kiegészítőben akkor, ha közvélemény-kutatást tartunk az elengedhetetlen Valentin-napi dekorációs elemekről. A gyertyák biztosítják a szoba melegségét és kényelmét is, így aztán tökéletesen alkalmasak arra, hogy a leghűvösebb februári éjszakát is forróvá tegyék. Választhatunk illatgyertyákat is, így tovább fokozhatjuk az érzékszervekre gyakorolt pozitív, romantikus hatásokat.

valentinnap_gyertyak

3. Selymes anyagok

Az ágyneműről sem szabad elfeledkezni! Érdemes a hétköznapokban használt kényelmes pamutdarabokat lecserélni szaténra, ami tovább fokozza a romantikát. A bordó ágyneműk tüzes hangulatot árasztanak, míg a fehér-arany kombinációk luxusérzetet keltenek.

valentinnap_szaten

4. Rózsaszirmok

Akármilyen elcsépeltnek is tűnik, mégis csak hatásosnak bizonyulnak a padlóra vagy éppen az ágyra szórt rózsaszirmok. Nincs az a hölgy, akit ezzel ne lehetne levenni a lábáról!

valentinnap_nyitokep

5. Behűtött pezsgő és finom falatok

A hálószobában a fésülködőasztalra készítsünk be frissen behűtött pezsgőt poharakkal és olyan finom falatokkal, mint a csokoládéba mártott eper vagy éppen szőlő. Néhány falat ezekből a vágyfokozó ételekből, és máris maximális fordulatszámra kapcsol a Valentin-napi hangulat.

valentinnap_pezsgoesfalatkak

És ne feledjük, bár február 14-e a szerelmesek napja, mutassuk ki párunknak minden nap, hogy mennyire szeretjük őt, és öltöztessük Valentin-napi köntösbe otthonunkat az év bármelyik napján!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!
Kommentelj, vagy küldd el kérdésed, észrevételed
a blog@ujhazcentrum.hu e-mail címre.