Így szülessen újjá a karácsonyi dekorációd a szilveszteri házibulira

2017. december 27.

Hetekig készültünk rá, mégis úgy elmegy a karácsony, mintha az ünnep három napja csupán egy szempillantás lenne. Épphogy fel tudunk ocsúdni a lakoma utáni szendergésből, máris jön a következő remek alkalom, hogy szeretteinkkel és barátainkkal legyünk: a Szilveszter. Házigazdaként nem árt már most megterveznünk, miként dekoráljuk majd otthonunkat az évbúcsúztatóra. Filléres praktikáinkban a már rendelkezésre álló karácsonyi díszek születnek újjá.

1. Öltöztessük át a karácsonyfát!

Vegyél le néhány gömböt  és girlandot a fáról, a helyükre pedig aggass fel számokat, órákat és “Boldog új évet!” feliratokat. Ügyelj azonban arra, hogy az új köntösbe öltözetett karácsonyfa régi és frissen készített díszei tökéletesen harmonizáljanak egymással, ellenkező esetben a látványos végeredmény helyett egy megmosolyogtató káoszt fogunk látni.

Happy New Year Party Decorations.

2. Karácsonyi dekor újjászületése

Nem kell eltenni a szép kis karácsonyi dekorációkat az ünnepek végével. Ha akad egy szép vázánk, benne színes gömbökkel és a téli tájat idéző natúr ágakkal, akasszunk rá a karácsonyfához hasonló dekorációkat! Újévkor az óra fontos szerepet kap, de a házibuli hangulatához illeszkedő kiegészítőkkel is feldobhatjuk, például cilinderekkel vagy álarcosbál esetén csillogó papírmaszkokkal.

New Years Eve Dinner Table Place Setting.

3. Gondoljunk a gyerekekre!

Ha a házibuliba várható gyerek érkezése is, semmiképp ne feledkezzünk el a dudáról! A kicsik naphosszat tudják fújkálni, ráadásul, ha csodás karácsonyi gömbök közé rejtjük el, még jó kis kincsvadászat is kikerekedhet a megtalálásukból.

4. Girlandok minden mennyiségben

Maradt egy sor girland, amit végül nem tettünk fel a karácsonyfára? Tekerjük körbe velük a pezsgőspoharakat vagy a welcome drinkeket! A partihangulat azonnal adott lesz, ahogy meglátják vendégek ezeket a poharakat!

New Years Eve celebration

5. Mókás partikiegészítő

Készítsünk papírcsákót csillogó kartonpapírból minden vendég számára. A tetejére szintén girlandból készíthetünk egy pompomot, de az aljáról se feledkezzünk el! A kis kalap két oldalát lyukasszuk ki, kössünk bele vékony gumit, így azonnal hordhatóvá válik ez a vicces, játékos kiegészítő.

Depositphotos_151099360_m-2015

Bízunk abban, hogy az idei évben számos hasznos praktikával tudtunk segíteni álmai otthonának megvalósításában. Tartson velünk jövőre is, hiszen kifogyhatatlan mennyiségű ötlettel és tanáccsal készülünk 2018-ra is.

Boldog új évet kíván az újHÁZ Centrum design blog minden kedves olvasójának!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!
Kommentelj, vagy küldd el kérdésed, észrevételed
a blog@ujhazcentrum.hu e-mail címre.